Dispositivos y accesorios
Fruit scones
Prep. 10min
Total 30min
8 portions
Ingredientes
-
wholemeal self-raising flour plus extra for dusting280 g
-
goji berries60 g
-
dried apricots cut into halves60 g
-
pitted Medjool dates60 g
-
light brown sugar40 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
salt¼ tsp
-
unsalted butter cut into pieces (2 cm), plus extra to serve100 g
-
Greek-style natural yoghurt160 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
437 mg
Proteína
6.4 g
Calorías
1307.9 kJ /
311.4 kcal
Grasa
12.1 g
Fibra
6.9 g
Grasa saturada
7.4 g
Carbohidratos
41.4 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Vegetarian Kitchen
87 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Almond shortbread biscuits
2h 10min
Fig and apricot tea bread
1h 30min
Hot cross buns
1h 40min
Steamed ginger pudding
3h 5min
Malt loaf
3h 20min
Rice crisp bars
1h 10min
Fennel, date and nut bread
1h 15min
Jamaican style ginger cake
1h 20min
Apple and date cake
1h 30min
Shortbread
1h
Angela's Sticky Tea Bread
1h 30min
Buttermilk scones
35min