Dispositivos y accesorios
Fruit scones
Prep. 10min
Total 30min
8 portions
Ingredientes
-
wholemeal self-raising flour plus extra for dusting280 g
-
goji berries60 g
-
dried apricots cut into halves60 g
-
pitted Medjool dates60 g
-
light brown sugar40 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
salt¼ tsp
-
unsalted butter cut into pieces (2 cm), plus extra to serve100 g
-
Greek-style natural yoghurt160 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
437 mg
Proteína
6.4 g
Calorías
1307.9 kJ /
311.4 kcal
Grasa
12.1 g
Fibra
6.9 g
Grasa saturada
7.4 g
Carbohidratos
41.4 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Vegetarian Kitchen
87 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Hot cross buns
1h 40min
Buttermilk bread
2h
Five seed bread
1h 50min
Courgette and Dried Fruit Scones
30min
Mini cheese scones with savoury butter
30min
Apple sponge pudding
1h 20min
Citrus marmalade
2h 20min
Seeded bread loaf
3h 20min
Traditional Christmas cake
3h 15min
Buttermilk scones
35min
Spiced fruit loaf
2h 30min
Caribbean carrot cake
2h 10min