Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- ¼ tsp coriander seeds
- ¼ tsp cumin seeds
- 5 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 20 g olive oil
- 4 garlic cloves
- ½ stick fresh lemon grass, tough outer layer removed, cut in pieces (2 cm)
- ¼ tsp ground turmeric
- ½ tsp curry powder
- 1 tsp fine sea salt
- 1 Tbsp sugar
- 150 g coconut milk
- 680 g pork fillet, cut in large pieces (3 cm)
- Inf. nutricional
- por 1 piece
- Calorías
- 532 kJ / 127 kcal
- Proteína
- 12.8 g
- Carbohidratos
- 2.1 g
- Grasa
- 7.5 g
Recetas alternativas
Sticky Apple Pork Ribs
2h 30min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4h 25min
Pork with Black Bean Sauce
30min
Mediterranean Chicken Wings with Herb Orange Rice
1h
Steamed Sticky Rice with Pork (Rice Tube Puddings)
2h 30min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5min
Devilled Chicken with Coleslaw
1h 45min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30min
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1h 20min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8h 45min
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1h 10min