Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 50 gramů vody
- 50 gramů brandy
- 10 plátků želatiny, (namočených do studené vody na 8 min.)
- 50 gramů lanýžů černých, sterilovaných (opcional)
- 320 gramů tuňáka v oleji (sceďte, olej ponechte)
- 50 gramů ančoviček, plátků(sceďte, olej ponechte)
- 250 gramů másla, na kousky
- 100 gramů uzeného lososa
- 1 čajová lžička zeleného mletého pepře
- 1 čajová lžička čerstvé máty, nasekané (opcional)
- Inf. nutricional
- por 1 porci
- Calorías
- 599 kJ / 143 kcal
- Proteína
- 6.6 g
- Carbohidratos
- 0 g
- Grasa
- 12.9 g
- Fibra
- 0 g
En colecciones
Recetas alternativas
Mandlové pyré
Ninguna calificación
Avgolemono (řecká citrónová polévka)
35min
Nadívané papriky po sicilsku
1h 30 min
Pikantní jarní vejce ve slaninovém kabátku
40min
Placky z ovesných otrub (bez laktózy)
Ninguna calificación
Paštičky z listového těsta plněné sardelovou pěnou
Ninguna calificación
Falešné kapary z poupat bezinek
Ninguna calificación
Kakaový moučník z černého piva
55min
Vitello tonato
2h
Drůbeží terina s citrónem a tymiánem
Ninguna calificación
Kuřecí terina s klobásou a anglickou slaninou
Ninguna calificación
Krém z bílé čokolády s balzamikovými jahodami
2h 25min