Dispositivos y accesorios
Gluten free spinach and lemon pasta
Prep. 45min
Total 1h 20min
4 portions
Ingredientes
Pasta
-
lupin flour (see Tips)150 g
-
gluten free cornflour plus extra for dusting70 g
-
xanthan gum1 ½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
fresh spinach leaves60 g
-
salt2 tsp
-
eggs2
-
water2040 g
Lemon sauce
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm), plus extra to serve50 g
-
water500 g
-
green asparagus cut into pieces (approx. 4 cm)2 bunches
-
garlic clove1
-
unsalted butter30 g
-
full cream milk120 g
-
mascarpone cheese250 g
-
lemon juice only (approx. 20 g)½
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
lemon oil to serve (optional)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1498 mg
Proteína
27.4 g
Calorías
2496.5 kJ /
594.3 kcal
Grasa
43.5 g
Fibra
9.3 g
Grasa saturada
23.2 g
Carbohidratos
19.2 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Good food, gluten free
94 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Cashew bread French toast
1h 40min
Keto Cheesecake
Ninguna calificación
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20h 15min
Polenta zucchini slice
2h 10min
Pasta Alfredo with mushrooms
40min
Quinoa puddings with raspberry sauce
2h
Vegetable pilaf
1h
Pea and garden mint fritters
25min
Green goddess pizza
1h 30min
Vegie crackers
12h 10min
Omelette
30min
Gnocchi
1h 40min