Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pasta
- 150 g lupin flour (see Tips)
- 70 g gluten free cornflour, plus extra for dusting
- 1 ½ tsp xanthan gum
- 1 pinch ground nutmeg
- 60 g fresh spinach leaves
- 2 tsp salt
- 2 eggs
- 2040 g water
Lemon sauce
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm), plus extra to serve
- 500 g water
- 2 bunches green asparagus, cut into pieces (approx. 4 cm)
- 1 garlic clove
- 30 g unsalted butter
- 120 g full cream milk
- 250 g mascarpone cheese
- ½ lemon, juice only (approx. 20 g)
- ¼ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- lemon oil, to serve (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2496.5 kJ / 594.3 kcal
- Proteína
- 27.4 g
- Carbohidratos
- 19.2 g
- Grasa
- 43.5 g
- Grasa saturada
- 23.2 g
- Fibra
- 9.3 g
- Sodio
- 1498 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Polenta
25min
Gluten free pasta
50min
Raw pumpkin and zucchini curry
25min
Vegan Turkish delight cheesecake
5h 30min
Dukkah eggs with asparagus and feta
30min
Quinoa crumbed fish with slaw
2h
Buckwheat and mushroom quiche
29h 20min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1h 15min
Jackfruit and mayo sandwich filling
5min
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
4h 25min
Polenta zucchini slice
2h 10min
Baked beans
13h 25min