
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pasta
- 150 g lupin flour (see Tips)
- 70 g gluten free cornflour plus extra for dusting
- 1 ½ tsp xanthan gum
- 1 pinch ground nutmeg
- 60 g fresh spinach leaves
- 2 tsp salt
- 2 eggs
- 2040 g water
Lemon sauce
- 50 g Parmesan cheese cut into pieces (3 cm), plus extra to serve
- 500 g water
- 2 bunches green asparagus cut into pieces (approx. 4 cm)
- 1 garlic clove
- 30 g unsalted butter
- 120 g full cream milk
- 250 g mascarpone cheese
- ½ lemon juice only (approx. 20 g)
- ¼ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- lemon oil to serve (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 594.3 kcal / 2496.5 kJ
- Proteína
- 27.4 g
- Grasa
- 43.5 g
- Carbohidratos
- 19.2 g
- Fibra
- 9.3 g
- Grasa saturada
- 23.2 g
- Sodio
- 1498 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Quick fruit sorbet
10min
Fish and mixed vegetable parcels
1h 15min
Raw zucchini bolognaise (Thermomix® Spiralizer, TM6)
15min
Pineapple parcels
1h
Fennel, asparagus and camembert salad
30min
Saffron arancini
25h 25min
Potted scrambled eggs with asparagus
30min
Eggplant with burghul
55min
Lentil and mint salad
3h 55min
Steamed carrot and zucchini tagliatelle
35min
Gluten free breakfast pizza
1h 20min
Mango and turmeric sorbet
10min