Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 2 garlic cloves
- 200 g roasted red capsicums (see Tips)
- 1 - 2 tsp chilli powder
- 1 - 2 tsp sea salt flakes
- ½ tsp freshly ground pepper
- 300 g boneless lamb shoulder, partially frozen, then cut into cubes (2 cm - see Tips)
- 300 g beef chuck steak, partially frozen, then cut into cubes (2 cm - see Tips)
- 300 g pork shoulder, partially frozen, then cut into cubes (2 cm - see Tips)
- olive oil, for brushing
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 565 kJ / 134 kcal
- Proteína
- 17.4 g
- Carbohidratos
- 1 g
- Grasa
- 6.6 g
- Fibra
- 0.7 g
Recetas alternativas
Panna cotta
6h 15min
Omelette
30 min
Iraqi cheese pies (Cheese chureck)
1h 40min
Almond briouats with honey and sesame seeds
1h
Fish tagine with tahini
1h 15min
Gilthead bream baked in a salt crust
35 min
Black & white chocolate tartufo
13h 55min
Moscato panna cotta with pistachios
6h 25min
Chicken moghrabieh
25h 15min
Sabayon
15min
Spring Rolls
40 min
Spumone al caffè
5min