Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 2 garlic cloves
- 200 g roasted red capsicums (see Tips)
- 1 - 2 tsp chilli powder
- 1 - 2 tsp sea salt flakes
- ½ tsp freshly ground pepper
- 300 g boneless lamb shoulder, partially frozen, then cut into cubes (2 cm - see Tips)
- 300 g beef chuck steak, partially frozen, then cut into cubes (2 cm - see Tips)
- 300 g pork shoulder, partially frozen, then cut into cubes (2 cm - see Tips)
- olive oil, for brushing
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 565 kJ / 134 kcal
- Proteína
- 17.4 g
- Carbohidratos
- 1 g
- Grasa
- 6.6 g
- Fibra
- 0.7 g
Recetas alternativas
Caramelised balsamic reduction
30 min
Chicken skewers and rice
40 min
Layered chocolate cappuccino cups
19h 30min
Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
1h
Spiced labne with pumpkin and rocket salad
13h
Baked chocolate ricotta with blueberries and cream
55 min
Steamed pistachio cheesecakes with mango
1h 30min
Duck and cherry salad
45min
Quatre quarts cake (four fourths cake)
1h
Blue Cheese Dressing
5min
French dressing
5min
Chocolate Frangelico® gelato
28h