Dispositivos y accesorios
Zoodles with broccoli pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Prep. 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
zucchinis trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1 - 2
-
carrots trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1 - 2
Broccoli pesto
-
garlic clove1
-
broccoli broken into florets50 g
-
blanched almonds20 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)30 g
-
grapeseed oil80 g
-
apple cider vinegar1 ½ tsp
-
fresh basil leaves only2 - 3 sprigs
Zoodles
-
water500 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
136.7 mg
Proteína
5.2 g
Calorías
1100.2 kJ /
263 kcal
Grasa
24.7 g
Fibra
2.2 g
Grasa saturada
3.4 g
Carbohidratos
6.7 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Spiralize your life (TM5)
17 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, TM5)
1h 30min
Sauerkraut (Thermomix® Cutter, using modes)
Ninguna calificación
Yoghurt cheese
24h 40min
Blueberry jam
35min
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 10min
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10min
Apple cider dressing
5min
Mushroom risotto
30min
Warm Spinach and Artichoke Dip
20min
Cheese and bacon scones
35min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10min