Dispositivos y accesorios
Banana cupcakes with peanut butter frosting
Prep. 15min
Total 1h
12 portions
Ingredientes
Banana cupcakes
-
raw almonds60 g
-
ripe banana broken into pieces170 g
-
eggs2
-
freshly squeezed orange juice (see Tips)70 g
-
pure maple syrup (see Tips)80 g
-
extra virgin olive oil120 g
-
wholemeal self-raising flour190 g
-
baking powder¼ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
Peanut butter frosting
-
cream cheese cut into pieces (3-4 cm) and softened250 g
-
smooth peanut butter90 g
-
pure maple syrup (see Tips)1 ½ tbsp
-
banana chips for decorating (optional)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
228.4 mg
Proteína
7.7 g
Calorías
1438 kJ /
342.3 kcal
Grasa
25.3 g
Fibra
3.3 g
Grasa saturada
7.7 g
Carbohidratos
20.6 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sweet Nourish
80 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Chocolate zucchini mini loaves
1h 30min
Banana bread
1h 50min
Chocolate chip muffins
40min
Buttercream icing
10min
Noughts and crosses
2h 45min
Basic vanilla cake
55min
Easy coconut cake
1h 45min
Perfect party cookies (allergy free)
45min
Chocolate cupcakes
1h 20min
Basic berry muffins
40min
Apple and cinnamon muffins
35min
Banana and oat mini muffins
40min