Dispositivos y accesorios
Potato and Rosemary Focaccia
Prep. 10min
Total 2h 35min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
water300 g
-
10 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 tsp
-
barley malt extractsugar1 tsp
-
strong white bread flour500 g
-
extra virgin olive oil for greasing
-
fine sea salt for sprinkling, to taste1 - 2 pinches
-
potatoes peeled, thinly sliced (1-2 mm) (see tip)250 g
-
rosemary needles only, to taste1 - 2 sprigs
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
19.3 g
Calorías
2719 kJ /
650 kcal
Grasa
19.3 g
Fibra
5.4 g
Carbohidratos
106.5 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Breads From Around the World
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Potato, Tomato and Kofta Gratin with Pepper Sauce
1 h 35 min
Italian Easter Bread
3 h 50 min
Mediterranean Bread
5 h 20 min
Potato and Rosemary Focaccia
2 h 35 min
Banana Cream Pie
4 h 15 min
Potato and Cheese Bites
2 h
Banana and Rye Breakfast Flatbreads
1 h 35 min
Praline Cheesecake
4 h 10 min
Blue Cheese and Rosemary Soda Bread
35 min
Cheese Sticks
55 min
Spiced Butternut Squash Brioche Pudding
2 h 55 min
Curry Bread Rolls
2 h 10 min