Dispositivos y accesorios
Spiced Butternut Squash Brioche Pudding
Prep. 25min
Total 2h 55min
8 portions
Ingredientes
-
butternut squash peeled, cut in pieces (2 cm)400 g
-
water250 g
-
butter for greasing
-
brioche bread sliced (approx. 12 slices)370 g
-
sultanas100 g
-
whole milk480 g
-
golden caster sugar50 g
-
large eggs2
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground cardamom½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
7.8 g
Calorías
1333 kJ /
319 kcal
Grasa
11.5 g
Carbohidratos
45.9 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Vegetable Sweet Bakes
11 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Baked Cabbage Pierogis
2h 30min
Sous-vide Miso Aubergine
40min
Potato and Rosemary Focaccia
2h 35min
Creamy Tomato Soup; Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1h 40min
Mini Choux with Strawberries
2h 10min
Coffee Yoghurt
11h 5min
Chocolate Stale Bread Muffins
1h 15min
Seedy Wholemeal Bread
1h 35min
Potato and Rosemary Focaccia
2h 35min
Walnut Scones
30min
Curry Bread Rolls
2h 10min
Cheddar Soda Bread Rolls
50min