Pear, Rhubarb and Red Fruit Crumble Tart
TM6 TM5 TM31

Pear, Rhubarb and Red Fruit Crumble Tart

4.6 ( 20 valoraciones )

Ingredientes

Pastry

  • 80 g blanched almonds
  • 90 g salted butter cold, diced
  • 200 g plain flour
  • 100 g caster sugar
  • 1 medium egg
  • 1 pinch fine sea salt

Crumble

  • 100 g salted butter diced
  • 75 g sugar
  • 130 g plain flour
  • 1 tsp ground cinnamon

Filling

  • 400 g pears peeled, quartered, cored, cut in pieces
  • 350 g rhubarb cut in pieces
  • 50 g sugar
  • 250 g red fruits, mixed, fresh (e.g. strawberries, raspberries, red currants)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
621 kcal / 2598.3 kJ
Proteína
8.4 g
Grasa
31.4 g
Carbohidratos
76.9 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas