Dispositivos y accesorios
Pear, Rhubarb and Red Fruit Crumble Tart
Prep. 20min
Total 1h 30min
8 portions
Ingredientes
Pastry
-
blanched almonds80 g
-
salted butter cold, diced90 g
-
plain flour200 g
-
caster sugar100 g
-
medium egg1
-
fine sea salt1 pinch
Crumble
-
salted butter diced100 g
-
sugar75 g
-
plain flour130 g
-
ground cinnamon1 tsp
Filling
-
pears peeled, quartered, cored, cut in pieces400 g
-
rhubarb cut in pieces350 g
-
sugar50 g
-
red fruits, mixed, fresh (e.g. strawberries, raspberries, red currants)250 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
8.4 g
Calorías
2598.3 kJ /
621 kcal
Grasa
31.4 g
Carbohidratos
76.9 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
PEARS
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Lavender Shortbread
1h
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1h 30min
Rhubarb and Orange Blossom Jam
45min
Plum and Apple Jam
40min
Applesauce Cake
1h 15min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1h 10min
Rhubarb Marzipan Slices
1h 10min
Rhubarb Crumble
55min
Blackberry Jam
20min
Bramley Apple Shortcake
1h 20min
Plum and Almond Traybake
1h 5min
Apple Crumble Cake
1h 10min