Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 3 ząbki czosnku
- 80 g oliwy z oliwek
- 2 łyżeczki soli
- 2 łyżeczki papryki słodkiej, mielonej
- ½ - 1 łyżeczka papryki ostrej, mielonej
- 1 łyżeczka pieprzu czarnego, mielonego
- 1 łyżeczka majeranku, suszonego
- 1 łyżeczka tymianku, suszonego
- 1 łyżeczka bazylii, suszonej
- 800 g fileta z piersi indyka, bez skóry i kości
- 1000 g wody
- Inf. nutricional
- por 1 porcję
- Calorías
- 700 kJ / 167.3 kcal
- Proteína
- 14.8 g
- Carbohidratos
- 0.8 g
- Grasa
- 11.4 g
- Grasa saturada
- 2.2 g
- Fibra
- 0.3 g
- Sodio
- 431 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Kiełbasa wieprzowa na Varomie
1h 30min
Rolada z boczku z daktylami na Varomie
2h 30min
Koncentrat bulionu drobiowego
45min
Galantyna z kurczaka z sosem koperkowo-jogurtowym
3h 25min
Baleron z karkówki
50h 30min
Przyprawa uniwersalna
5min
Pasztet z piersi indyka
2h
Schab gotowany na parze
1h 50min
Szynka drobiowa
2h 10min
Schab chrzanowy
2h 30min
Polędwiczki wieprzowe na Varomie
2h 15min
Schab z Varomy
3h 40min