Dispositivos y accesorios
Fondant
Prep. 20min
Total 25min
1 Total recipe
Ingredientes
Fondant
-
water40 g
-
gelatine powder3 tsp
-
glucose syrup100 g
-
glycerine (see Tips)15 g
-
icing sugar plus extra for dusting (see Tips)620 g
Colouring fondant
-
natural food colouring of choice (see Tips)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 Total recipe
Sodio
185.3 mg
Proteína
8.2 g
Calorías
12442 kJ /
2962 kcal
Grasa
0.04 g
Fibra
0 g
Grasa saturada
0 g
Carbohidratos
36.7 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Hip Hip... Hooray!
85 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Gluten free gingerbread house
4h 45min
Chocolate chip cookies
50min
Buttercream icing
10min
Glacé icing
5min
Cap and headphones
3h 45min
Cookies and cream ice cream with brown sugar biscuit bowls
7h 5min
Basic vanilla cake
55min
Buttercream icing
5min
Basic chocolate cupcakes
40min
Noughts and crosses
2h 45min
Marshmallow pops
25h 40min
Basic vanilla cupcakes
35min