Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
TM6 TM5 TM31

Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing

4.1 (44 valoraciones )

Ingredientes

Red velvet cakes

  • 120 g buttermilk
  • ½ tsp natural red food colouring (see Tips)
  • 1 egg
  • 150 g plain flour
  • 150 g caster sugar
  • 30 g cocoa powder
  • 65 g salted butter, softened
  • 2 tsp apple cider vinegar
  • 1 tsp bicarbonate of soda

Vanilla cream cheese icing

  • 150 g cream cheese, cut into pieces
  • 150 g salted butter, cut into pieces
  • 50 g icing sugar
  • ½ tsp natural vanilla extract
  • ¼ tsp vanilla bean paste

Inf. nutricional
por 1 piece
Calorías
1162.9 kJ / 276.9 kcal
Proteína
3.9 g
Carbohidratos
26.7 g
Grasa
17.6 g
Grasa saturada
11.3 g
Fibra
1 g
Sodio
275.3 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas