Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 200 g unsalted butter, frozen, cut into pieces (2 cm)
- 250 g plain flour, plus extra to dust
- 90 g chilled water
- ½ tsp salt
- 200 g pouring (whipping) cream, chilled
- 4 egg yolks, 1 lightly beaten to brush
- 80 g caster sugar, plus extra to sprinkle
- 2 tsp natural vanilla extract
- 200 g milk
- 1 pinch sea salt
- extra virgin olive oil, to grease
- icing sugar, to dust (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 piece
- Calorías
- 959.2 kJ / 229.3 kcal
- Proteína
- 2.9 g
- Carbohidratos
- 18.1 g
- Grasa
- 16.2 g
- Grasa saturada
- 9.9 g
- Fibra
- 0.4 g
- Sodio
- 94.6 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4h 30min
Persian honeycomb bark
1h 30min
Kaiser rolls filled with cheesy chicken filling
40 min
Salted caramel and chocolate cake
1h 45min
Sable choux with lime ganache
26h
Boston Bun
2h 45min
Classic trifle
4h
"To die for" mini pavlovas
2h 40min
Ube ice cream
12h 10min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2h 25min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26h 10min