Versiones compatibles
Chicken Skewers with Cumin Rice and Warm Vegetable Salad
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Marinated Chicken Skewers
- 1 ½ tsp salt
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 tsp sweet paprika
- 1 tsp ground allspice
- 450 g chicken breasts, skinless, cut in long thin strips (0.5 cm thick, 2 cm wide)
- 6 - 8 cherry tomatoes (opcional)
- 50 g onions, quartered
- 60 g tomato purée
- 4 - 6 sprigs fresh parsley, leaves only
- 80 g water
- 20 g white wine vinegar
Salad Dressing
- 50 g cherry tomatoes, halved
- 15 g wine vinegar
- 20 g olive oil
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper (opcional)
- 2 - 3 sprigs fresh parsley, leaves only
Steamed Chicken Skewers, Cumin Rice and Warm Vegetable Salad
- 200 g basmati rice
- 1700 g water
- 120 g carrots, cut in pieces
- 1 tsp cumin seeds (opcional)
- 1 ½ tsp salt
- 600 g mixed vegetables (e.g. peppers, aubergines, courgettes, cauliflower, broccoli, asparagus), cut in pieces (3 cm)
- 100 g green lettuce leaves, for serving (opcional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1801 kJ / 431 kcal
- Proteína
- 39 g
- Carbohidratos
- 48 g
- Grasa
- 7 g
- Fibra
- 6.8 g
En colecciones
Recetas alternativas
Chicken with Peppers and Rice
1h
Peking Chicken
45min
Chicken and Mushroom Balti
50min
Chicken breasts pizzaiola
55min
Pork Chops with Orange
2h 25min
Chorizo and Chicken Burgers
20min
Oriental Pork Meatballs with Noodles
1h
Chicken Involtini with Sun-Dried Tomato Pesto
50min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50min
Italian Crusted Lamb
5h
Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1h 5min
Jerk Chicken with Sweet Potato Mash and Vegetables
3h 5min