Papiote de calcan cu legume, la aburi
TM31 TM5

Papiote de calcan cu legume, la aburi

4.7 (3 valoraciones )

Ingredientes

  • 80 g ulei de măsline extravirgin
  • ¾ linguriță sare
  • ½ linguriță piper negru măcinat
  • 4 fileuri de calcan (120-200 g fiecare)
    o 4 fileuri de pește alb, cu sau fără piele (120-200 g fiecare)
  • 1 - 2 lămâi, preferabil bio, coaja și zeama
  • 200 g legume mixte (ex. morcovi, dovlecei, țelină tulpină, nap), tăiate bucăți dacă e nevoie
  • 6 fire pătrunjel verde, doar frunzele
  • 500 g apă
  • 400 g cartofi, curățați, tăiați felii (3 mm)

Inf. nutricional
por 1 porție
Calorías
1693 kJ / 404 kcal
Proteína
30 g
Carbohidratos
19 g
Grasa
23 g
Fibra
2.3 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas