Ratatouille (ghiveci)

Ratatouille (ghiveci)

4.7 62 valoración
Prep. 15min
Total 40min
4 porții

Ingredientes

  • ceapă tăiată jumătăți
    120 g
  • căței de usturoi
    2
  • ulei de măsline
    20 g
  • roșii, bine coapte tăiate bucăți (2-3 cm)
    300 g
  • ardei grași roșii tăiați bucăți (2-3 cm)
    100 g
  • ierburi aromate uscate, în amestec (ex. cimbru, rozmarin, măghiran, busuioc, pătrunjel)
    1 lingură
  • sare
    1 linguriță
  • piper negru proaspăt măcinat
    2 prize
  • vinete tăiate cuburi (2-3 cm)
    300 g
  • dovlecei tăiați cuburi (2-3 cm)
    200 g

Dificultad

fácil


Inf. nutricional por 1 porție

Proteína 3 g
Calorías 422 kJ / 101 kcal
Grasa 6 g
Fibra 4 g
Carbohidratos 9 g

¿Le gusta lo que ve?

¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!

Regístrese en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubra todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerle. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...