Dispositivos y accesorios
Roasted Red Pepper and Cashew Dip
Prep. 5min
Total 5min
18 oz
Ingredientes
-
garlic clove1
-
Parmesan cheese cut into cubes (approx. ¾ in.)2 oz
-
fresh parsley, leaves only (approx. 16 sprigs)½ oz
-
roasted red peppers, preserved (see Tip)12 oz
-
olive oil½ oz
-
fine sea salt to taste½ tsp
-
raw cashews5 ½ oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 oz
Sodio
110.2 mg
Proteína
2.9 g
Calorías
308 kJ /
73.6 kcal
Grasa
5.5 g
Fibra
0.7 g
Grasa saturada
1.3 g
Carbohidratos
4 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Maple Cranberry Gingerbread
1h 25min
Tzatziki
20min
Blue Cheese and Pear Dip
10min
Smoked Salmon Dip
10min
Pumpkin Spice Mix
5min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Layered Mexican Dip
25min
Pumpkin Butter
35min
Creamy Broccoli Salad
10min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10min