Basic Vegetable Soup
TM6

Basic Vegetable Soup

4.5 (32 valoraciones )

Ingredientes

  • ½ - 1 oz olive oil
  • 3 ½ - 5 oz mixed onions, for sautéing (e.g. onions, shallots, leeks), cut in pieces (¾ in.)
  • 12 - 14 oz fresh mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips), cut in pieces (¾ in.)
  • 2 oz frozen mixed vegetables (opcional)
    o 2 oz frozen green peas (opcional)
  • 25 - 28 oz water
  • 1 tsp vegetable stock paste
    o 1 vegetable stock cube
  • 1 tsp salt, to taste
    o 1 tbsp soy sauce, to taste
  • 3 oz dried soup pasta, e.g. ditalini or macaroni

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
777.4 kJ / 185.8 kcal
Proteína
6 g
Carbohidratos
27.3 g
Grasa
6 g
Grasa saturada
0.9 g
Fibra
4.4 g
Sodio
852.1 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas