Dispositivos y accesorios
Basic Vegetable Soup
Prep. 20min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
olive oil½ - 1 oz
-
mixed onions, for sautéing (e.g. onions, shallots, leeks) cut in pieces (¾ in.)3 ½ - 5 oz
-
fresh mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips), cut in pieces (¾ in.)12 - 14 oz
-
2 oz frozen green peasfrozen mixed vegetables (opcional)2 oz
-
water25 - 28 oz
-
1 vegetable stock cubevegetable stock paste1 tsp
-
1 tbsp soy sauce, to tastesalt to taste1 tsp
-
dried soup pasta e.g. ditalini or macaroni3 oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
852.1 mg
Proteína
6 g
Calorías
777.4 kJ /
185.8 kcal
Grasa
6 g
Fibra
4.4 g
Grasa saturada
0.9 g
Carbohidratos
27.3 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Simple Ideas
179 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Chunky Vegetable Barley Soup
1h
Basic Soup Purée
45min
Carrot Ginger Soup
20min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Chicken with Bell Peppers in Beer Sauce
35min
Sausage and Lentil Stew
1h 15min
Vegetable Stew
1h 15min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55min
White Bean Soup
2h 45min
Smoky Black Bean Soup
35min
Butternut Squash and Apple Soup
30min
Split Pea Soup
1h 25min