Versiones compatibles
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Steak
- 2 filet mignon medallions (approx. 4-6 oz ea.)
- salt, to season
Potatoes
- 20 oz water
- 8 oz baby red potatoes or mixed baby potatoes
- 1 sprig rosemary
- 1 tbsp olive oil
- ½ tsp salt
Peppered Parmesan Sauce
- 2 oz Parmesan cheese, in pieces
- 1 tbsp whole black peppercorns
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 2 oz shallots, in pieces
- 2 oz unsalted butter, in pieces
- 5 oz chicken stock
- 1 oz brandy
- 1 tbsp all-purpose flour
- 2 oz heavy whipping cream
Assembly
- 1 tbsp canola oil
- 1 tbsp unsalted butter
- 2 oz Roquefort cheese, crumbled
- fresh rosemary, to garnish (opcional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 6786.5 kJ / 1622 kcal
- Proteína
- 90.9 g
- Carbohidratos
- 38.1 g
- Grasa
- 118.8 g
- Grasa saturada
- 56.4 g
- Fibra
- 4.9 g
- Sodio
- 1796.8 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Greek Stuffed Chicken
1h 35min
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55 min
Chicken Étouffée
1h 25min
Orange Garlic Chicken with Rice
50 min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1h
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25 min
Chicken Parmesan
1h 10 min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Colcannon with Sausages and Guinness Gravy
1h 5 min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30 min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30min