Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
TM6 TM5

Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes

4.9 (35 valoraciones )

Ingredientes

Steak

  • 2 filet mignon medallions (approx. 4-6 oz ea.)
  • salt, to season

Potatoes

  • 20 oz water
  • 8 oz baby red potatoes or mixed baby potatoes
  • 1 sprig rosemary
  • 1 tbsp olive oil
  • ½ tsp salt

Peppered Parmesan Sauce

  • 2 oz Parmesan cheese, in pieces
  • 1 tbsp whole black peppercorns
  • 5 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 2 oz shallots, in pieces
  • 2 oz unsalted butter, in pieces
  • 5 oz chicken stock
  • 1 oz brandy
  • 1 tbsp all-purpose flour
  • 2 oz heavy whipping cream

Assembly

  • 1 tbsp canola oil
  • 1 tbsp unsalted butter
  • 2 oz Roquefort cheese, crumbled
  • fresh rosemary, to garnish (opcional)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
6786.5 kJ / 1622 kcal
Proteína
90.9 g
Carbohidratos
38.1 g
Grasa
118.8 g
Grasa saturada
56.4 g
Fibra
4.9 g
Sodio
1796.8 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas