Dispositivos y accesorios
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
Prep. 10min
Total 50min
16 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil1 ½ oz
-
rosemary leaves only2 stalks
-
salt2 tsp
-
water30 oz
-
32 oz baby gold potatoes, (approx. 2 in)baby red potatoes (approx. 2 in)32 oz
-
prosciutto thinly sliced5 oz
-
lemon thin peel only, no pith1
-
white cheddar cheese cubed2 oz
-
sour cream5 oz
-
dried chili flakes (opcional)½ tsp
-
fresh chives chopped, plus extra to garnish1 bunch
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
3 g
Calorías
494 kJ /
118 kcal
Grasa
6 g
Fibra
1 g
Carbohidratos
12 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Festive Fare
11 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
Night at the Movies
7 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Chicken Parmesan
1h 10min
Loaded Burrito Bowl with Pork Chops
1h 10min
Crab Stuffed Lobster Tails
50min
Chicken Roulade with Prosciutto and Cheese
1h 5min
Cheesy Stuffed Meatloaf with Broccolini and Eggplant
1h 5min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1h 40min
Greek Stuffed Chicken
1h 35min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1h 40min
Bourbon-Glazed Chicken Wings
50min
Honey Sriracha Turkey Sliders
45min
Three Egg French Omelet
30min