Bread Pudding
TM6 TM5

Bread Pudding

4.4 (14 valoraciones )

Ingredientes

  • 2 oz golden raisins
  • boiling water, to soak raisins (approx. 8 - 10 oz)
  • 8 slices brioche bread, sliced ½ in - 1 in. (approx. 14 - 15 oz loaf)
  • 1 oz unsalted butter, room temperature for buttering, plus extra to grease
  • 2 oz sugar
  • 3 large eggs
  • 16 oz heavy whipping cream
  • ½ tsp ground cinnamon
  • 2 tsp vanilla extract
  • confectioners sugar, to garnish

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1715 kJ / 410 kcal
Proteína
8 g
Carbohidratos
41 g
Grasa
24 g
Fibra
2 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas