Steamed Whole Fish
TM6 TM5

Steamed Whole Fish

4.6 ( 13 valoraciones )

Ingredientes

  • 3 baby bok choy cut in half lengthwise
  • 1 whole fish, gutted, cleaned (approx. 24 oz)
  • 2 tangerines sliced, plus extra, halved and sliced, to garnish
  • 2 green onions cut into pieces (2 in.)
  • ½ oz ginger peeled, cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 2 dried red chilies stems removed
  • ½ oz sesame oil
  • 2 tbsp fermented black bean paste
  • 3 oz tangerine juice
  • 22 oz water divided
  • chopped cilantro to garnish

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
250 kcal / 1046 kJ
Proteína
22 g
Grasa
15 g
Carbohidratos
8 g
Fibra
2 g
Grasa saturada
4 g
Sodio
461 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas