
Dispositivos y accesorios
Stir-Fried Vegetables
Prep. 15min
Total 15min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves (approx. 4 cloves)½ oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
pak choi or other green vegetables11 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
46.8 kcal /
196 kJ
Proteína
1.4 g
Grasa
3.7 g
Carbohidratos
2.9 g
Fibra
0.9 g
Grasa saturada
0.6 g
Sodio
342.1 mg
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

The basic cookbook
177 Recetas
Canadá
Canadá

The Basic Cookbook
176 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Stir-fried vegetables
10min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35min
Chicken porridge with century egg
30min
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
10min
Eggplant Sauté
30min
Yasai Yaki
25min
Sambal Petai Prawns
20min
Savory Rice Porridge (Congee)
35min
Fast and easy stir fried mee hoon
20min
Stir fried broccoli with carrot
15min
Chicken Porridge
1h 10min