Dispositivos y accesorios
Ginger Coriander Steamed Fish
Prep. 5min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
-
coriander roots5 sprigs
-
fresh ginger sliced5 g
-
tilapia fish whole, gutted, cleaned and scored.800 g
-
salt1 ¼ tsp
-
white pepper powder½ tsp
-
garlic clove10
-
fresh ginger20 g
-
cooking oil20
-
water800 g
-
chicken stock powder1 tbsp
-
light soy sauce1 tsp
-
dark soy sauce1 tsp
-
oyster sauce1 tsp
-
fish sauce1 tsp
-
sesame oil½ tsp
-
coriander leaves plus extra for garnishing4 sprigs
-
spring onions plus extra for garnishing4 sprigs
-
fresh red chilli desseded, sliced, plus extra for garnishing1
-
bird's eye chilli (chilli padi) (opcional) chopped3
-
brown sugar¼ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
776.8 mg
Proteína
24.4 g
Calorías
2376.8 kJ /
568.1 kcal
Grasa
53.4 g
Fibra
0.5 g
Grasa saturada
8.4 g
Carbohidratos
3.9 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Our Kitchens are a Window to the World
40 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10min
Old Cucumber Soup
Ninguna calificación
Chicken Macaroni Soup
30min
Sambal Sotong
1h 15min
Oil Free Braised Chicken Wings
50min
Calamansi Juice
5min
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
30min
Cantonese Steamed Fish
40min
Stir Fried Romaine Lettuce with Prawns
Ninguna calificación
Sate Lilit (Minced Beef Satay)
25min
Sliced Fish Tofu Soup
2h 10min
Kuih Kosui Pandan (Pandan Rice Cake with Grated Coconut)
Ninguna calificación