Dispositivos y accesorios
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
Prep. 15min
Total 1h 25min
4 portion
Ingredientes
-
chicken leg quarters, skin on, bone in (approx. 2 legs), deboned18 oz
-
light soy sauce2 tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
large eggs3
-
water divided55 oz
-
salt divided2 tsp
-
fresh ginger to taste2 oz
-
garlic cloves2
-
vegetable oil1 oz
-
rice11 oz
-
1 tsp chicken stock powder, homemade or store-boughtchicken stock cube1
-
½ tsp lemongrass pastepandan leaves (see Tip)2
-
yellow onions cut into pieces1 ½ oz
-
potatoes cubed2 oz
-
tomatoes cut in wedges2 oz
-
carrots cubed4 oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1488 mg
Proteína
31 g
Calorías
2663 kJ /
637 kcal
Grasa
24 g
Fibra
4 g
Grasa saturada
7 g
Carbohidratos
72 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Then. Now. Always.
16 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30min
Macaroni ABC Soup
55min
Fast and Easy Stir Fried Mee Hoon (200 g)
20min
Lemongrass Chicken Soup
50min
Oil-free honey chicken wings
50min
Curry Chicken
1h
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Egg Drop Soup
45min
Sweet And Sour Prawns
25min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30min
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25min
Thai Steamed Fish With Lime
30min