Spaghetti with Clams, Mushrooms and Artichokes

Spaghetti with Clams, Mushrooms and Artichokes

4.3 7 valoraciones
Prep. 10min
Total 50min
6 portion

Ingredientes

  • fresh parsley leaves only, cleaned and dried (approx. 25 sprigs)
    ½ oz
  • water
    21 oz
  • salt divided, plus extra to boil pasta
    2 tsp
  • fresh baby artichokes cut into quarters, outer spikes removed
    3
  • small littleneck clams (soaked in 21 oz water with 1 tsp salt for 20-30 minutes)
    24 oz
  • garlic cloves
    2
  • extra virgin olive oil
    1 oz
  • fresh mushrooms sliced
    10 ½ oz
  • spaghetti
    10 ½ - 16 oz

Inf. nutricional por 1 portion

Calorías 360 kcal / 1506 kJ
Proteína 14 g
Grasa 6 g
Carbohidratos 61 g
Fibra 4 g

¿Le gusta lo que ve?

¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!

Regístrese en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubra todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerle. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...