
Dispositivos y accesorios
Spaghetti with Clams, Mushrooms and Artichokes
Prep. 10min
Total 50min
6 portion
Ingredientes
-
fresh parsley leaves only, cleaned and dried (approx. 25 sprigs)½ oz
-
water21 oz
-
salt divided, plus extra to boil pasta2 tsp
-
fresh baby artichokes cut into quarters, outer spikes removed3
-
small littleneck clams (soaked in 21 oz water with 1 tsp salt for 20-30 minutes)24 oz
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil1 oz
-
fresh mushrooms sliced10 ½ oz
-
spaghetti10 ½ - 16 oz
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
360 kcal /
1506 kJ
Proteína
14 g
Grasa
6 g
Carbohidratos
61 g
Fibra
4 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Italian Pasta
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos