
Versiones compatibles
Vegetable pasta soup, Pork roll with vegetables, Puddings, Muffins
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Berry muffins and steamed raspberry puddings
- 4 tsp raspberry jam (40 g)
- 2 eggs
- 200 g sugar
- 60 g butter cut in pieces
- 200 g milk
-
½
tsp natural vanilla extract
o 1 tsp vanilla sugar, homemade - 200 g flour
- 2 tsp baking powder
-
200
g fresh raspberries
o 200 g frozen raspberries -
150
g fresh blueberries
o 150 g frozen blueberries
Pork roll
- 500 - 600 g boneless pork shoulder in one piece, butterflied to approx. 1.5 cm thick
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground pepper
- 4 - 5 slices bacon
- 20 g sun-dried tomatoes
- 30 g Parmesan cheese
- 5 sprigs fresh parsley leaves only
- 1 egg
Mediterranean vegetables, Vegetable pasta soup
- 1 garlic clove
- 300 g onions of which 100 g cut in slices, the rest in pieces
- 130 g carrots peeled, cut in slices (5 mm)
- 70 - 80 g mixed vegetables (e.g. red or green peppers, celery), cut in pieces
- 30 g extra virgin olive oil
- 50 g white wine (opcional)
- 1 ½ tsp salt
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
o 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 1000 g water
- 250 g potatoes cut in slices (5 mm)
- 160 g courgettes cut in slices (1 cm)
- 150 g ripe tomatoes cut in slices (1 cm)
- ½ tsp dried oregano
- 60 g short dried pasta (e.g. elbow macaroni), for soup
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1299 kcal / 5439 kJ
- Proteína
- 49 g
- Grasa
- 59 g
- Carbohidratos
- 133 g
- Fibra
- 11.6 g