Risotto bolognese
TM31 TM5 TM6

Risotto bolognese

4.4 (52 valoraciones )

Ingredientes

  • 100 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
  • 200 g rundergehakt
  • 2 el olijfolie
  • 1 wortel, in stukken (ong. 100 g)
  • 1 selderstengel, in stukken (ong. 50 g)
  • 1 sjalot, gehalveerd (ong. 30 g)
  • 250 g risotto rijst (bv. Arborio of Carnaroli)
  • 650 g water
  • 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
    o 1 el groentebouillon
  • 300 g tomatenblokjes uit blik
  • 1 laurierblad, gedroogd
  • 1 tl fijn zout
  • ½ tl vers gemalen zwarte peper
  • 15 g boter

Inf. nutricional
por 1 portie
Calorías
2241 kJ / 535 kcal
Proteína
24 g
Carbohidratos
53 g
Grasa
25 g
Fibra
3.1 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas