Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Dough
- 150 g water
- 350 g flour
- 1 egg
- 25 g milk powder
- 30 g vegetable oil, plus extra for greasing
- 1 tsp salt
King fish filling
- 600 g white fish fillet, skinless, boneless (e.g. kingfish), cut into cubes
- 50 g lemon juice, freshly squeezed
- 1 tsp salt
- 50 g tamarind paste
- 50 g hot water
- 50 g fresh coriander, roughly chopped
- 2 garlic cloves
- 200 g red onions, cut into quarters
- 1 tsp ground cumin
- 1 tbsp vegetable oil
- 300 g tomatoes, cut into quarters
- 1 tsp sugar
-
2
tsp vegetable stock paste, homemade
o 2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l) - 1 tbsp dried chilli flakes, adjust to taste
Assembly and baking
- vegetable oil, for greasing
- flour, for dusting
- 50 g toasted pine nuts
- 1 egg, lightly beaten with 1 tbsp water
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2498 kJ / 597 kcal
- Proteína
- 31.8 g
- Carbohidratos
- 61.8 g
- Grasa
- 24.8 g
Recetas alternativas
Caramel Sauce
1h 30min
Spiced Beef Rolls
3h 10min
Chewy Gula Melaka Coconut Candy
50min
Crème caramel (flan)
5h 30min
Caramel sauce
1h 30min
Fresh Prawn Spring Rolls
1h
Southern Chicken and Cornbread Dressing
1h 15min
Sticky Toffee Puddings
1h
Roti Canai (Roti Prata)
3h 55min
Bread Pudding
50min
Potato Gratin
1h 30min
Pastéis de Nata (Custard Pastries)
55min