Mușchiuleț de porc cu sos de vin roșu și legume
TM5 TM6

Mușchiuleț de porc cu sos de vin roșu și legume

4.1 (10 valoraciones )

Ingredientes

  • 30 g șalote, curățate
  • 150 g vin roșu
  • 300 g morcovi, tăiați bastonașe (1 x 7 cm)
  • 1 muşchiuleţ de porc (500 g, cca. Ø 6 cm)
  • 1 linguriță sare
  • ½ linguriță piper negru măcinat
  • 130 g apă
  • ½ linguriță concentrat pastă de carne,
    o ½ cub de concentrat de carne (pentru 0,5 l)
  • 8 boabe de ienupăr (opcional)
  • 25 g gem de cireșe
    o 25 g gem din fructe roșii
  • 20 g unt, nesărat sau sărat
  • 1 linguriță amidon de porumb

Inf. nutricional
por 1 porție
Calorías
1047 kJ / 250 kcal
Proteína
29 g
Carbohidratos
11 g
Grasa
7 g
Fibra
2.5 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas