Dispositivos y accesorios
Chicago-Style Deep Dish Pizza
Prep. 45min
Total 2h 50min
8 slices
Ingredientes
-
water at room temperature315 g
-
dried instant yeast3 tsp
-
sugar1 tsp
-
olive oil for greasing
-
fine sea salt3 tsp
-
olive oil45 g
-
unsalted butter melted60 g
-
cornmeal, medium30 g
-
plain flour570 g
-
mozzarella cut in pieces (approx. 2 cm)370 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (approx. 1 cm)230 g
-
sausage Italian, (e.g luganega), cut in pieces (approx. 2 cm)270 g
-
onions quartered (approx. 1 large)200 g
-
garlic cloves15 g
-
tinned chopped tomatoes800 g
-
dried oregano½ tsp
-
fresh rosemary½ tsp
-
dried chilli flakes to taste¼ tsp
-
dried basil½ tsp
-
pepperoni to taste115 g
-
salami to taste115 g
-
back bacon, sliced diced (approx. 1 cm)170 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 slice
Sodio
2316 mg
Proteína
45.8 g
Calorías
3769.6 kJ /
901 kcal
Grasa
50.3 g
Fibra
4.1 g
Grasa saturada
22.2 g
Carbohidratos
65.6 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
American Classics
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Mojo Sauce for Seafood
10min
Ben's Chocolate Cookies
40min
Irish coffee
15min
Angel Food Cake
1h 10min
Mini Roast Beef, Beetroot Chutney and Horseradish Rolls
45min
Almond Honey Semolina Cake
1h
Cream Cheese Icing
5min
Lemon and Poppy Seed Battenberg Cake
1h 45min
Vegetable Spring Rolls
2h 10min
Chicken in Huitlacoche Sauce
45min
Cornbread
1h
Chocolate Cream Pie
5h 55min