Dispositivos y accesorios
Pepper, Onion and Sausage Galettes
Prep. 30min
Total 2h 30min
8 portions
Ingredientes
Pastry
-
plain flour plus extra for rolling440 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
fresh thyme leaves2 tsp
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing220 g
-
water70 - 100 g
Filling
-
red onions quartered400 - 500 g
-
olive oil30 g
-
red peppers cut in strips (5 mm)350 - 400 g
-
courgettes cut in strips (5 mm)350 - 400 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
raw sausages400 g
-
milk1 Tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
13.3 g
Calorías
2663 kJ /
636 kcal
Grasa
40.1 g
Carbohidratos
55.6 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
COOKING FOR A CROWD
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Millionaire's Chocolate Tart
2h 20min
Bacon Roly-polies
1h
Courgettes with Corn
25min
Chickpea and Ham Balls
35min
Tuna Noodle Bake
1h 20min
Cevapcici with Tzatziki Sauce
30min
Aussie Potato Salad
1h 30min
Curried Sausages and Lentils
1h
Bacon and Sweetcorn Quiche
1h 40min
Cheese and Bacon Pastries
35min
Bacon Cheeseburger Garbage Bread
2h 45min
Calzones with Marinara Sauce - Calzoni con salsa marinara
1h 30min