Versiones compatibles
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pork and Vegetables
- vegetable oil, for greasing
- 10 g fresh parsley leaves
- 1500 - 2000 g pork loin, with skin
- 1 Tbsp coarse sea salt
- 600 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
o 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 800 g potatoes, peeled, cut in large pieces (5-6 cm)
- 400 g vegetables (e.g. carrots, cut in batons (1 cm x 5 cm), cauliflower florets, or a mixture)
Cider Sauce
- 20 g unsalted butter, diced
- 40 g water
- 2 Tbsp plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 280 g dry cider
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1504 kJ / 359 kcal
- Proteína
- 46 g
- Carbohidratos
- 23 g
- Grasa
- 6 g
- Fibra
- 5.8 g
En colecciones
Recetas alternativas
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25 min
Sticky Chilli Beef
55min
Mini Minced Beef Pies with Steamed Vegetables
40min
Pollock in Champagne Sauce
Ninguna calificación
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
5h 30min
Chinese Pork with Vegetables
1h 20min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2h
Smoky Pork and Beans
3h
Whole Steamed Chicken with Spicy Cajun Rub
1h 25 min
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13h
Chorizo and Chicken Burgers
20min
Marmalade-glazed Ham
1h 50min