Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
TM6 TM5

Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce

4.8 ( 21 valoraciones )

Ingredientes

Lamb

  • 3 sprigs fresh rosemary leaves only
  • 1500 - 2000 g lamb leg, bone in
  • fine sea salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • 2 garlic cloves sliced
  • vegetable oil for brushing

Mint Sauce

  • 20 g fresh mint leaves
  • 130 g cider vinegar
  • 50 g caster sugar

Vegetables

  • 500 g water
  • 1 tsp vegetable stock paste, homemade
    o 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
  • 800 g potatoes peeled, halved or quartered if large
  • 600 g butternut squash peeled, diced (2 cm)
  • 300 g sugar snap peas

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
624 kcal / 2614 kJ
Proteína
37 g
Grasa
34 g
Carbohidratos
40 g
Fibra
6 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas