Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
TM6 TM5

Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans

4.4 ( 42 valoraciones )

Ingredientes

  • 40 g shallots halved
  • 1 garlic clove
  • 20 g fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 60 g Seville orange marmalade
    o 60 g orange marmalade plus 1 Tbsp lemon juice
  • 1 pinch fresh thyme leaves
  • 20 g olive oil
  • 20 g balsamic vinegar
    o 20 g sherry vinegar
  • 50 g port
  • 550 g water
  • 1 tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper adjust to taste
  • 2 duck breasts, skinless (approx. 150-200 g each) (see tip)
  • 350 g floury potatoes peeled, cut in pieces (1 cm)
  • ½ tsp sweet paprika
  • 30 g butter
  • 120 g milk
  • 120 - 150 g fresh green beans cut in pieces (2 cm) if necessary

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
750 kcal / 3136 kJ
Proteína
43 g
Grasa
33 g
Carbohidratos
60 g
Fibra
4.4 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas