Allergen-friendly Mushroom Risotto
TM6 TM5

Allergen-friendly Mushroom Risotto

4.1 (8 valoraciones )

Ingredientes

Stock

  • 230 g onions, quartered
  • 2 garlic cloves
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 1200 g water, hot
  • ½ Tbsp black peppercorns
  • 2 dried bay leaves
  • 2 sprigs fresh thyme
    o ½ tsp dried thyme

Risotto

  • 10 g fresh parsley leaves
  • 100 g onions, quartered
  • 1 garlic clove
  • 40 g extra virgin olive oil
  • 50 g dried porcini mushrooms, soaked in boiling water for 30 minutes then squeezed dry, soaking liquid reserved
    o 250 g fresh porcini mushrooms
  • 350 g risotto rice
  • 2 Tbsp nutritional yeast (opcional)
  • 1 ½ tsp fine sea salt

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2139 kJ / 511 kcal
Proteína
15.9 g
Carbohidratos
70.7 g
Grasa
20.1 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas