Reuben's Stew
TM6 TM5 TM31

Reuben's Stew

4.1 (12 valoraciones )

Ingredientes

  • 340 g tomatoes, halved
  • 140 g cauliflower florets, cut in pieces
  • 170 g red peppers, deseeded and quartered
  • 15 g cooked beetroot, pickled
    o 120 g beetroot, raw
  • 2 Tbsp olive oil
  • 1 tsp vegetable stock paste, homemade
    o 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • 2 tsp cider vinegar, if using raw beetroot (opcional)
  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
505 kJ / 121 kcal
Proteína
2.8 g
Carbohidratos
8.8 g
Grasa
8.3 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas