Versiones compatibles
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 500 g leeks, halved lengthways then sliced (5 cm)
- 4 waxy potatoes, unpeeled, medium (approx. 80 g each)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 500 g water
- 2 garlic cloves
- 1 red onion (approx. 110 g), quartered
- 20 g olive oil
- 400 g fresh mushrooms, mixed (e.g. chanterelles, oyster), cut in pieces (1-2 cm)
- 50 g white wine, vegan
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade, vegan (see tip)
o 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan, crumbled - 100 g soy cream, for cooking
- ¾ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 956 kJ / 228 kcal
- Proteína
- 9 g
- Carbohidratos
- 20 g
- Grasa
- 10 g
En colecciones
Recetas alternativas
Garlic and White Bean Stew
50 min
Ratatouille
40min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 min
Root Vegetable Gratin
1h
Iranian Vegetable Stew
1h 30 min
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13h 25min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Vegetable Stroganoff
30min
Portuguese Leeks
45min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Slow-cooked Chickpea Stew
4h 15min
Aubergine and Tomato Pasta
45min