Versiones compatibles
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 500 g leeks, halved lengthways then sliced (5 cm)
- 4 waxy potatoes, unpeeled, medium (approx. 80 g each)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 500 g water
- 2 garlic cloves
- 1 red onion (approx. 110 g), quartered
- 20 g olive oil
- 400 g fresh mushrooms, mixed (e.g. chanterelles, oyster), cut in pieces (1-2 cm)
- 50 g white wine, vegan
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade, vegan (see tip)
o 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan, crumbled - 100 g soy cream, for cooking
- ¾ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 956 kJ / 228 kcal
- Proteína
- 9 g
- Carbohidratos
- 20 g
- Grasa
- 10 g
En colecciones
Recetas alternativas
Mushroom Risotto
30min
Asparagus Risotto
45min
Blitva
35min
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1h 5min
Spelt Salad with Burmese Tofu
9h 10min
Mackerel and Lemon Trofie
30min
Risotto with Broccoli Rabe
30min
Asparagus Risotto, Sun-dried Tomato Tear and Share Rolls, Berry Foam
1h 30min
Vegetable Stroganoff
30min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min