Versiones compatibles
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 150 g dried brown lentils (soaked for 30 minutes, then rinsed)
- 400 g water
- 150 g red onions, quartered
- 1 dried bay leaf
- 1 garlic clove
- 1 tsp fine sea salt
- 200 g fresh green beans, cut in pieces
- 200 g cauliflower florets, small
- 10 sprigs fresh parsley, leaves only
- 10 g sherry vinegar
- 40 g extra virgin olive oil
- 1 tsp za'atar
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 653 kJ / 156 kcal
- Proteína
- 5.17 g
- Carbohidratos
- 10.23 g
- Grasa
- 10.42 g
- Fibra
- 5.19 g
En colecciones
Recetas alternativas
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Vegan Bean Burgers
1h 20min
Chickpea Pancakes
20min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h