Root Vegetable Hotpot with Harissa
TM6 TM5 TM31

Root Vegetable Hotpot with Harissa

4.2 ( 100 valoraciones )

Ingredientes

  • 25 g olive oil
  • 80 g onions quartered
  • ½ Tbsp fresh thyme leaves only
  • 1 - 2 tsp harissa paste to taste
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    o 1 tsp vegetable stock paste, homemade
  • 600 g mixed root vegetables peeled, cut in pieces (3-4 cm) (e.g. carrots, parsnips, swede, sweet potatoes, see tip)
  • 400 g water
  • 240 g tinned haricot beans drained, rinsed (1 x 400 g tin)
  • ½ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 5 g fresh parsley leaves roughly chopped

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
185 kcal / 774 kJ
Proteína
4.5 g
Grasa
7.6 g
Carbohidratos
24.6 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas