Dispositivos y accesorios
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
Prep. 15min
Total 1h 10min
6 portions
Ingredientes
-
ripe tomatoes quartered600 g
-
garlic cloves3
-
onions quartered180 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
red split lentils rinsed and drained250 g
-
water350 g
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
aubergines sliced 7-8 mm (approx. 1 large)300 g
-
courgettes sliced 7-8 mm (approx. 2 medium)300 g
-
vegan cheese, grated (see tip)100 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
9.79 g
Calorías
716 kJ /
171 kcal
Grasa
8.54 g
Fibra
5.5 g
Carbohidratos
13.85 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Vegan
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Vegetable Stroganoff
30min
Lentil Moussaka
2h 20min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Sweet Potato Curry
30min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min