Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 80 g kale, thick stems removed, cut in pieces
- 100 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 20 garlic cloves (see tip)
- 200 g dry white wine
- 2 dried bay leaves
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 pinch dried chilli flakes (opcional)
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
o 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 240 g tinned cannellini beans, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 240 g tinned butter beans, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 500 g water
- ½ lemon, finely grated zest and juice
- ¼ tsp fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- crusty bread, for serving
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 837 kJ / 200 kcal
- Proteína
- 9 g
- Carbohidratos
- 20 g
- Grasa
- 7 g
En colecciones
Recetas alternativas
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1h 15 min
Iranian Vegetable Stew
1h 30min
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13h 25 min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45min
Spring Greens Soup with Beans
35min
Portuguese Leeks
45min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1h
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Slow-cooked Chickpea Stew
4h 15min