Chickpea, Squash and Kale Stew

Chickpea, Squash and Kale Stew

4.3 113 valoraciones
Prep. 15min
Total 45min
4 portions

Ingredientes

  • olive oil plus 1 Tbsp
    35 g
  • onions quartered
    100 g
  • garlic clove
    1
  • fresh thyme leaves
    1 Tbsp
  • butternut squash peeled, cut in pieces (3-4 cm)
    250 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • tinned chickpeas rinsed, drained (2 x 400 g tins)
    480 g
  • sun-dried tomatoes in oil drained, sliced (5 mm)
    6
  • bay leaf
    1
  • ground cumin
    1 Tbsp
  • ground cinnamon
    1 tsp
  • ground turmeric
    ½ tsp
  • harissa (opcional)
    1 Tbsp
  • vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, crumbled
  • boiling water
    800 g
  • feta cheese
    100 g
  • lemon finely grated zest only
    1
  • ground coriander
    1 tsp
  • kale shredded, large stalks removed
    150 g
  • dried fennel seeds toasted
    2 tsp
  • fresh coriander leaves for garnishing

Inf. nutricional por 1 portion

Calorías 368 kcal / 1529 kJ
Proteína 12 g
Grasa 26 g
Carbohidratos 19 g
Grasa saturada 6 g
Sodio 1041 mg

¿Le gusta lo que ve?

¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!

Regístrese en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubra todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerle. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...