
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 380 g aubergine cut in pieces (1-2 cm)
- 80 g red onion sliced (0.5 cm)
- 100 g red pepper cut in pieces (1-2 cm)
-
3 - 4
pinches chilli powder
o 3 - 4 pinches dried chilli flakes - 1 tsp fine sea salt
- 2 tsp honey
- 2 ½ Tbsp olive oil plus extra for greasing
- 240 g lentils pre-cooked
- 1 bunch fresh mixed herbs (e.g. parsley, coriander, mint)
- 1 garlic clove
- 1 tsp Dijon mustard
- 20 g white wine vinegar
- 20 g water
- ½ tsp ground black pepper
- 25 g olive oil
- 1 - 2 Tbsp raisins
- 200 g halloumi cheese
- ¼ tsp dried mint
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 544.5 kcal / 2278.3 kJ
- Proteína
- 23.8 g
- Grasa
- 26.4 g
- Carbohidratos
- 56.9 g
- Fibra
- 11.4 g
- Grasa saturada
- 9.7 g
- Sodio
- 1068.5 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette (TM6)
15min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM6)
30min
Massaman Curry with Jasmine Rice
1h
Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM5)
1h
Aubergine in Coconut and Peanut Sauce with Basmati Rice
30min
Patatas Bravas with Aioli
1h 15min
Strawberry, Lime and Mint Cordial
50min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40min
Mexican Quinoa Salad
30min
Best Basic Houmous
5min