Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs

Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs

4.9 33 valoraciones
Prep. 15min
Total 30min
4 portions

Ingredientes

  • stale bread broken in pieces
    30 g
  • fresh thyme leaves only
    4 sprigs
  • parsnips peeled, cut in pieces (3 cm)
    150 g
  • water
    150 g
  • fine sea salt plus extra for seasoning
    ½ tsp
  • ground black pepper plus extra for seasoning
    ¼ tsp
  • pancetta finely diced
    50 g
  • unsalted butter at room temperature
    20 g
  • scallops large, coral removed
    8
  • oil
    2 Tbsp
  • freshly squeezed lemon juice for serving
  • fresh thyme leaves chopped, for garnishing

Inf. nutricional por 1 portion

Calorías 232 kcal / 970.7 kJ
Proteína 8.9 g
Grasa 16.7 g
Carbohidratos 12.6 g
Fibra 2.2 g
Grasa saturada 5.4 g
Sodio 556.6 mg

¿Le gusta lo que ve?

¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!

Regístrese en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubra todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerle. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...