Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
TM6 TM5 TM31

Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé

4.8 ( 9 valoraciones )

Ingredientes

  • 175 g hard goat's cheese diced (1 cm)
  • 50 g blanched hazelnuts
  • 25 g unsalted butter plus extra for greasing
  • 25 g plain flour
  • 300 g milk
  • 2 tsp English mustard
  • 4 medium eggs separated
  • 50 g watercress leaves and small stalks only, plus extra for garnishing
  • ½ tsp fine sea salt
  • water boiling, for cooking

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
227 kcal / 951 kJ
Proteína
11.3 g
Grasa
17.9 g
Carbohidratos
5.3 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas