Versiones compatibles
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 75 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 3 - 4 sprigs fresh tarragon, leaves only (approx. 2 Tbsp)
- 90 g shallots, halved
- 3 garlic cloves
- 40 g extra virgin olive oil
- 75 g unsalted butter, diced
- 200 g tinned chopped tomatoes
- 350 g risotto rice
- 30 g brandy
-
800
g seafood broth (shellfish stock), boiling
o 1 fish stock cube (for 0.5 l) (shellfish stock), boiling - 2 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground cayenne pepper
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 200 g lobster tail meat, cut in pieces (2 cm)
- 4 fresh chives, chopped, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1911 kJ / 456 kcal
- Proteína
- 15.4 g
- Carbohidratos
- 49 g
- Grasa
- 21.4 g
En colecciones
Recetas alternativas
Seafood Risotto
40min
Salmon and Fennel Risotto
25min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
35min
Lobster Bisque
1h 50 min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1h 5min
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
1h
Steak Tartare
15min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1h 50 min
Seafood Risotto with Chorizo
1h 5min
Savoury Crayfish Éclairs
1h 20min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10min