Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 4 duck breasts, skinless (approx. 650-700 g), cut in pieces (3 cm)
- 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 100 g onions, quartered
- 50 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 50 g carrot, cut in pieces (2 cm)
- 20 g olive oil, plus 2 Tbsp for browning meat
- 30 g unsalted butter, diced
- 2 garlic cloves
- 250 g red wine
- 800 g tinned chopped tomatoes
- 25 g plain flour
- 2 tsp ground cinnamon
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
o 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 2 bay leaves
- 1 tsp sugar
- 1 pinch ground black pepper
- 2 tsp fine sea salt
- water, for cooking pasta
- 500 g dried paccheri pasta
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2221 kJ / 528 kcal
- Proteína
- 23.1 g
- Carbohidratos
- 69 g
- Grasa
- 14.8 g
En colecciones
Recetas alternativas
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1h 30min
Greek Chicken with Orzo and Feta
2h
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Seafood Korma
40min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5min
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
1h 25min
Prawn and Chorizo Paella
45min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55min
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 min
Spicy Sausage Farfalle with Sun-dried Tomatoes and Olives - Farfalle con salsiccia piccante, pomodori secchi e olive
1h