Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
TM6 TM5

Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice

4.6 ( 88 valoraciones )

Ingredientes

  • 15 g fresh root ginger peeled, cut in round slices (2-3 mm)
  • 2 garlic cloves
  • ½ - 1 fresh red chilli deseeded (opcional)
  • 700 g duck breasts, skin on
    o 700 g chicken breasts skin on
  • 2 - 3 Tbsp Chinese five spice powder shop-bought or homemade (see tip), to taste
  • 2 pinches salt
  • 1200 g water
  • 2 tsp vegetable stock paste, homemade
    o 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each)
  • 40 g soy sauce
  • 200 g white long grain rice
  • 200 g pak choi cut in pieces
    o 200 g Chinese cabbage cut in pieces
  • 100 g broccoli florets cut in pieces (2 cm)
  • 2 tsp toasted sesame oil
  • 250 g button mushrooms sliced
  • 40 g soy sauce (approx. 2-3 Tbsp)
  • 80 g honey (approx. 3-4 Tbsp)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
600 kcal / 2512 kJ
Proteína
42 g
Grasa
20 g
Carbohidratos
60 g
Fibra
6.5 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas